Kuriozitet

Thaçi-Ramës: Unë Jam Gati, Cakto Ditën, Orën Dhe Ta Heqin Kufirin Ndermjet ..

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ka mb ajtur konferencën e tij të fundit për këtë vit. Presidenti Thaçi, ndër te tjera gjatë konfer encës ka folur edhe për marrë dhëniet Koso vë-Serbi, dhe heqj en e të gjitha barrierave mes kombit shqiptar.Ai i ka bërë thirrje kryemi nistrit të Sh qipërisë, Edi Rama që viti 2020 të fillojë me ëndrrën të gjithë shqiptarëve, ….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni tek sponsoredd me posht per me shum nuk do te zhgenje heni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *