Kuriozitet Lajme

VIDEO:Nga Nesër E Gjithë Italia Në Karantinë, Conte: ‘Zonë E Kuqe’, Ndalohet Lëvizja

E gjithë Italia nga nesër do të jetë një karantinë kundër koronavirusi. E Gjithë Italia Në Karantinë, Conte: ‘Zonë E Kuqe’, Ndalohet Lëvizja Lajmi është konfirmuar nga kryeministri Italian Conte i cili ka vendosur që i gjithë vendi të futet në karantinë duke ndaluar lëvizjet e brendshme. “Nuk do të ketë më një zonë të kuqe. Masat kufizuese shtrihen në të gjithë Italinë” ka thënë Conte. JA DHE VIDEO SHTY PE POSHT ↓↓ ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *