Kuriozitet Lajme

Kërkoi ndihmë nga Bashkia që drejton Veliaj, gruaja me dy fëmijë qan: S’më kthyen përgjigje

Rastet më të infektuar me Covid-19 janë shtuar nga dita në ditë. Ndërkohë që thirrjet për të qëndruar në shtëpi vazhdojnë, shumë shqiptarë kanë mbetur pa punë dhe kanë pak kursime për ta kaluar këtë situatë të vështirë. Ajo është nënë e dy fëmijë dhe është e divorcuar. 40-vjeçarja tregon se më parë punonte në të zezë për t’i siguruar ushqim fëmijëve të saj.

E kam shumë të vështirë me dy fëmijë, i kërkoj ndihmë shtetit. Shkova dhe në bashki për ndihma, nuk ishin aty, ishin të mbyllura. Telefonava dhe u shkrova sms dhe asnjë përgjigje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *