Uncategorized

Deputetja kanadeze uron shqiptarët në shqip (VIDEO)

Deputetja kanadeze, Julie Dabrusin, ka mbajtur një fjalim në parlamentin kanadez për nder të 28 nëntorit. Ajo në fjalën e saj, ka përshkruar historinë e kësaj dite për shqiptarët dhe në fund ka uruar të gjithë shqiptarët për Ditën e Flamurit. Deputetja kanadeze flet për 28 Nëntorin në Kuvend, uron shqiptarët në shqip Deputetja kanadeze flet për 28 Nëntorin në Kuvend, uron shqiptarët […]

Uncategorized

Del Miajllkovi nga Shutka, shkon në gjykatë i rrethuar nga “speciallcit” (FOTO/VIDEO)

Ndërsa furgoni nga burgu hetues i  Shutkës solli Sasho Mijalkovin në gjykatë rreth automjeti ishin anëtarë të njësive speciale të Ministrisë së Brendshme. Brenda gjykatës janë edhe roja e tij e sigurisë. Sot Miajllkov do të gjykohet për  “Thesarin” me anë të provave me shkrim. Del Miajllkovi nga Shutka, shkon në gjykatë i rrethuar nga “speciallcit” […]