Feja/Këshilla

Pse nuk martohen të rinjtë?! (Video)

Të rinjtë zgjedhin të mos martohen, ose ta shtyjnë sa më shumë këtë vendim. Kjo dëshmohet edhe nga INSTAT që tregon se martesat në vend kanë një ulje historike. Të dhënat tregojnë se shifrat janë më alarmante në 5 vitet e fundit. “Ulja e numrit të martesave në forma kaq drastike siç ndodh tek ne, […]

Feja/Këshilla

Keni probleme ne shtepite tuaja, kjo eshte surja cila largon të gjitha problemet.SURJA E BEREQETIT.

Keni probleme ne shtepite tuaja, kjo eshte surja cila largon të gjitha problemet.SURJA E BEREQETIT. Dëgjoje me kufje këtë sure (sure el bekare)ose Lexoje surën el bekare (arabisht,mundohesh ta kuptosh ne përkthim shqip si dhe me komentator(dijetar) të tefsirit. (Kjo është më e dobishmja.oselëshoje të dëgjohet në dhomë pa i penguar anëtaret e familjes.Nëse e […]