Kuriozitet Lajme Shëndet

Mënyra si i gatuani fasulet është shumë e g,abuar, ja se çfarë duhet të bëni për t’i zier brenda orës

Po të pyesni 5 persona se si i gatuajnë fasulet, me siguri do të merrni 5 përgjigje të ndryshme. Disa mund t’u thonë se fasulet mund të ziejnë për 90 minuta, të tjerë mund t’u thonë se fillojnë t’i përgatisin një ditë përpara, apo të tjerë që i kriposin në fund të zierjes së tyre.Shty,pe […]

Kuriozitet

Babë e bir nga Maqedonia rri,hen me policë gjermanë, ja kush janë (VIDEO)

Një video e zën,kës mes poli,cëve gjermanë dhe tre perso,nave është shi,kuar me qi,ndra mij,ëra herë në internet. Ndaj tre personave të martën është zhvil,luar një seancë gjyë,sore në Gjykatën rajonale në Zwickau.I dys,huari kryesor, Isen S. (39) kaloi me një vërj,etje, shkru,ajnë mediat gjermane, përcjell Shtegu.com. Ajo që ndodhi në të vërtetë: Policët gjermanë […]

Kuriozitet Lajme

“Tek vjehrri më rrihnin…”/ Gruaja tregon historinë e saj rrënqethëse: Më martuan me zor 16 vjeç

Seanca e ndërmjetësimit në “Shihemi në gj,yq” ka sjellë përballë njëra- tjetrës, nënë e bijë. Historia e jetës së Artës merr tjetër rrjedhë kur ajo martohet me zor nga mamaja e saj.Edhe pse vetëm 16-vjeç, me dëshira dhe ëndrra për të ardhmen, ajo duhet të martohet me burrin që zonja Bukurie kishte pëlqyer. Por kjo […]

Kuriozitet Lajme

Zh.duket pa lënë gjurmë, m.ister fati i 18-vjeçares shqiptare, ajo fliste ne Snapchat me një… (Foto)

M.ister fati i Lula Miles, 18-vjeçares shqiptare e deklaruar e zh.dukur nga familjarët, prej disa ditësh.Ajo jetonte në Fosano të Italisë bashkë me familjen, që prej vitit 2016.Siç raportojnë mediat lokale, 15-vjeçarja u largua nga banesa më 10 tetor pa lënë gj.urmë.Familjarët kanë bërë kallëzim për polici për zhd.ukjen e së resë si dhe apel […]