Kuriozitet

Haradinaj kërkon shpërndarjen e kësaj video

Kjo është arsyeja Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, nëpërmjet një postimi në ‘Facebook’ ka dhënë një mesazh për atë se cila është Kosova sot. Në video e cila është produkt i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë ka imazhe të ndryshme të cilat paraqesin realitetin e sotëm të Kosovës. Në video kemi edhe pamje të yjeve botërore […]