Kuriozitet

Mjalti më i shtrenjtë në botë gjendet në Turqi.. Ja sa mijëra euro kushton 1 kilogrami

Mjalti “Elvish Honey”, që në shqip përkthehet “Mjati i Elfëve”, konsiderohet si më i shtrenjti në botë dhe kushton 5 mijë euro kilogrami dhe është shumë i lartë dhe i paarritshëm për një pjesë të madhe të popullsisë.Ky mjaltë i veçantë prodhohet nga bletët në mënyrë mjaft natyrale në luginën Saricayr, por jo në kushte […]

Kuriozitet

Foshnja 8-ditëshe ndë*rron jet*ë pas puthjes së të afërmit/ nënat nuk duhet të kenë turp t’jua ndalojnë njerëzve këtë gjë-

Më shumë sesa qenië të pavarura në këtë botë, foshnjet janë “zgjatim” i nënës pa të cilën nuk jetojnë dot! Foshnja nuk shkëputet nga kjo e fundit kur i pritet kordoni i kërthizës, por pas muajve të tërë ushqyerje me gji e forcimit të imunitetit. Të sapolindurit kanë një sistem imunitar të dobët dhe antikorpet […]