Kuriozitet

Foshnja 8-ditëshe ndë*rron jet*ë pas puthjes së të afërmit/ nënat nuk duhet të kenë turp t’jua ndalojnë njerëzve këtë gjë-

Më shumë sesa qenië të pavarura në këtë botë, foshnjet janë “zgjatim” i nënës pa të cilën nuk jetojnë dot! Foshnja nuk shkëputet nga kjo e fundit kur i pritet kordoni i kërthizës, por pas muajve të tërë ushqyerje me gji e forcimit të imunitetit. Të sapolindurit kanë një sistem imunitar të dobët dhe antikorpet […]