Lajme

Eshte akoma në gjendje të rë.ndë/ Ç’po ndodh sot me Muharrem Ahmetin? Kolegët japin lajmin e m.adh(Foto)

Disa muaj më parë doli lajmi se këngëtari i tallavasë Muharrem Ahemit ishte në gjendje të rë.ndë shëndetësore.Kanë kaluar më shumë se një muaj nga ky lajm dhe Muahrremi nuk është shfaqur akoma në publik dhe fansat e tij janë shqëtësuar për gjendjen e këngëtarit.Shty,pe rek.lam.en dhe vazdho lexo laj.min e pl.ote me po.shte..

Kuriozitet Lajme

Çfarë moti na pret sot dhe nesër?

Në Kosovë do të mbajë mot me intervale të gjata kohore me diell dhe vranësira kalimtare. Do të vazhdojë të jetë nxehtë për këtë periudhë kohore. Edhe në Shqipëri, Maqedoninë Veriore dhe Mal të Zi do të mbajë mot me intervale të gjata kohore me diell dhe vranësira kalimtare. Nesër në tërë rajonin do të […]

Kuriozitet Lajme

Mirush Kabashi përlot me fjalët për 23 vjeçaren që i dha fun’d jetës

“Adela Gjoka një vajzë vetëm 23 vjeçe nga Rrësheni i dha fu’nd jetës në kushtet e një dep’resioni të rë’ndë për shkak të var’fërisë eks’treme të familjes së saj dhe pamundësisë për të gjetur një vend pune. E diplomuar për inxhinieri ajo u end më kot dyerve shtetërore pasi nuk mori kurrë një përgjigje pozitive. […]

Lajme

Në gjendje të rë.ndë/ Ç’po ndodh sot me këngëtarin? Kolegët dalin me ur.gjencë, njoftojnë se ai…

Disa muaj më parë doli lajmi se këngëtari i tallavasë Muharrem Ahemit ishte në gje,ndje të rë.ndë shëndetësore.Kanë kaluar më shumë se një muaj nga ky lajm dhe Muahrremi nuk është shfaqur akoma në publik dhe fansat e tij janë shqët,kësuar për gje,ndjen e këngëtarit.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo lexo laj.min e plo.te me pos.hte..

Lajme

Kur unë të plakem, më duro të lutem: Letra e nënës që çdo fëmijë duhet ta lexojë

Nëna është personi më i dashur për fëmijët. Ajo është e vetmja që bën gjithçka për ta, duke mos kërkuar asgjë në këmbim.Dashuria nënë-fëmijë është e pakushtëzuar, dhe kështu duhet të jetë gjithmonë!Më poshtë ju sjellim një letër të një nëne drejtuar vajzës së saj, duke i kërkuar durim dhe duke e këshilluar njëkohësisht, pasi […]