Lajme

FOTO jashtëzakonisht të bukura: Medresantet shënojnë ditën e Pavarsisë dhe Flamurit Kombëtar

Medresantet e “Isa Beu”-t shënojnë ditën e Pavarsisë dhe Flamurit Kombëtar Sot në medresen Isa Beu-paralelja e vajzave Shkup nga prof. e gjuhës shqipe, prof. Arzije Muaremi u organizua një program me rastin e 28 nëntorit. Në medrese koordinatorja Mr. Nurten Shehi Sakipi me stafin edukativo arsimor morren pjese ne program të titulluar “Sot u […]