Lajme Shqipëri

E p,rekshme: Qeni nuk largohet nga trupi i pronarit qe ndodhet nën gërmadhat e të,rmetit (Foto)

Një fotografi p,rekëse po qarkullon nëpër rrjetet sociale sot. Në tr,agjedinë që ndodhi herët në mëngjes, dikush ka kapur një fotografi pikë,lluese. Një qen që po qëndronte pranë dorës së pronarit i cili ndodhej nën gërmadhat e objektit që ishte shembur nga të,rmeti. Një të,rmet 6.4 ballësh, pasuar edhe nga disa të tjera mjaftë të […]

Lajme Shqipëri

Pamje të rë.nda/ Del video tr.agjike, ja momenti kur vëllai i deputetes së PS h.umb jetën në ak.sident në tunelin e Elbasanit

REPORT TV ka sigu,ruar videon ekskl,uzive të momentit kur Elton Macolli dy net më parë u ak.siden,tua për vd.ekje në tunelin e Elbasanit me makinën me të cilën po udhë,tonte me shpe,jtësi 145 km/h.37-vjeçari si pa,sojë e shpejtë,sisë së madhe, tej no,rmave të lej,uara që po lëvizte brenda tun,elit të aksit Elbasan -Tiranë go.di,ti nga […]

Lajme Shqipëri

Eurostat parashikon : Brenda 70 vitesh me Shqiperine do te ndodh me te vertete dicka e fri.kshme, qe sdo i vij mire asnjerit nga ne

Ndonëse pritshmëritë ishin që numri i azilantëve të vinte në rënie, për shkak se refuzimet e larta të dekurajonin aplikimet e reja, të dhënat nga Eurostat dhe EASO vazhdojnë të tregojnë një tendencë në rritje.Për shkak të politikave sociale, destinacioni kryesor i shqiptarëve kohët e fundit ka qenë Franca, ku janë bërë gati gjysma e […]